AHG Pasta Rendang kari 50 g
2.20€
Vernostný program - zbieraj body za každý nákup
- Balíme s láskou
- Ekologický prístup k baleniu
- Dokonalá ochrana vášho nákupu
Popis
Zmes na prípravu tradičnej pikantnej indonézskej omáčky rendang kari. Táto zmes korenín je ideálna na prípravu bohatej, aromatickej a jemne pikantnej omáčky, ktorá dokonale dopĺňa mäso, najmä hovädzie. Rendang kari je obľúbené jedlo s bohatou chuťou, ktoré je základom indonézskej kuchyne.
Zloženie: červené papriky, sójový olej, cibuľa, galangal, cesnak, soľ, šalotka, cukor, zázvor, citrónová tráva, mletá kurkuma, koriander, rascu, korenie.
Bez pridaných farbív, konzervantov a glutamátu.
Alergeny- sója
Návod na prípravu
1.Rozehřejte 2 lyžice oleja na nepriľnavé panvici a pridajte obsah balenia. Miešajte 30 sekúnd.2.Pridajte na kocky nakrájané mäso 450g / hovädzie alebo kuracie alebo jahňacie / a smažte 2 minúty.3.Snižte teplotu, pridajte 440ml kokosového mlieka. S pokrievkou duste 30 minút.4.Po bez pokrievky, za stáleho miešania, varte ďalších 20 minút alebo kým nie je mäso mäkké a omáčka takmer redukovaná.5. Ako oblohu použite kaffirové limetkovej listy.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) – 772 kJ
Energia (kcal) – 185 kcal
Tuky- 14 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy- 11,2 g z toho cukrov 9,8 g
Bielkoviny-1,8 g
Soľ – 7,3 g
Vláknina- 5 g