Chung Jung One Ryžové víno na varenie s príchuťou zázvoru a sliviek 410ml

5.19

Víno na varenie ryže s príchuťou zázvoru a sliviek

Všeobecné informácie

Toto víno na varenie ryže je neodmysliteľnou súčasťou ázijskej kuchyne. Spája jemnú chuť ryžového vína s výraznými tónmi zázvoru a sliviek. Je ideálny na prípravu tradičných ázijských jedál a na experimentovanie s modernou fusion kuchyňou.

Pôvod a história

Ryžové víno má svoj pôvod v starovekej Číne, kde sa používalo nielen na kulinárske účely, ale aj v tradičnej medicíne. Zázvorovo-slivková príchuť sa v priebehu storočí vyvinula ako obľúbená prísada v regionálnej kuchyni južnej Číny a neskôr sa rozšírila do ďalších častí Ázie.

Zaujímavosti

  • Ryžové víno sa vyrába kvasením ryže pomocou špeciálnych kvasiniek.
  • V tradičnej čínskej medicíne sa predpokladá, že má zahrievacie účinky na telo.
  • Pridanie zázvoru a sliviek do ryžového vína je inšpirované zásadami vyváženosti chutí v ázijskej kuchyni.

Tipy na používanie

V kuchyni:

  • Marinády na mäso – ideálne na prípravu jemného a aromatického mäsa
  • Omáčky a dipy – dodávajú hĺbku a komplexnú chuť
  • Guláš – ideálny na pomalé varenie a zjemnenie chuti
  • Dezerty – môžu sa použiť na ochutenie ovocných kompótov alebo sirupov

Otázky a odpovede

Je toto víno alkoholické?
Áno, obsahuje malé množstvo alkoholu, ale väčšina z neho sa počas varenia vyparí.

Ako dlho vydrží po otvorení?
Po otvorení je najlepšie spotrebovať ho do 6 mesiacov. Uchovávajte v chlade a tme.

Môžem ho používať v európskej kuchyni?
Určite! Skúste ho pridať do omáčok k pečenému mäsu alebo do ovocných dezertov, aby ste získali zaujímavý spestrenie.

Zhrnutie

Ryžové víno s príchuťou zázvoru a sliviek je všestranná prísada, ktorá dodá vašim pokrmom autentickú ázijskú chuť. Či už pripravujete tradičné ázijské špeciality, alebo experimentujete s fusion kuchyňou, toto víno vám pomôže dosiahnuť dokonalú rovnováhu chutí a vôní. Objavte čaro ázijskej kuchyne s týmto jedinečným výrobkom!

Návod na použitie

Omáčka odstraňuje zápach mäsa a zároveň mäso zjemňuje, čím sa mäsové pokrmy stávajú chutnejšími. Odstraňuje zápach rybích pokrmov a udržuje rybie mäso pevné.

Zloženie

Voda, kukuričný sirup s vysokým obsahom fruktózy, cukor, glukóza, obilný ocot, soľ, zázvorový extrakt, alkohol, slivkový extrakt, kyselina citrónová (E330), kyselina jablčná (E296), kyselina mliečna (E270), kyselina jantárová (E363)

Alergie

obilniny

Vernostný program - zbieraj body za každý nákup

  • Done Balíme s láskou
  • Done Ekologický prístup k baleniu
  • Done Dokonalá ochrana vášho nákupu
ZARUČENÁ BEZPEČNÁ PLATBA
  • Visa Card
  • MasterCard
Katalógové číslo: sambalshop-8801052135779 Kategórie: , ,

Popis

Víno na varenie ryže s príchuťou zázvoru a sliviek

Všeobecné informácie

Toto víno na varenie ryže je neodmysliteľnou súčasťou ázijskej kuchyne. Spája jemnú chuť ryžového vína s výraznými tónmi zázvoru a sliviek. Je ideálny na prípravu tradičných ázijských jedál a na experimentovanie s modernou fusion kuchyňou.

Pôvod a história

Ryžové víno má svoj pôvod v starovekej Číne, kde sa používalo nielen na kulinárske účely, ale aj v tradičnej medicíne. Zázvorovo-slivková príchuť sa v priebehu storočí vyvinula ako obľúbená prísada v regionálnej kuchyni južnej Číny a neskôr sa rozšírila do ďalších častí Ázie.

Zaujímavosti

  • Ryžové víno sa vyrába kvasením ryže pomocou špeciálnych kvasiniek.
  • V tradičnej čínskej medicíne sa predpokladá, že má zahrievacie účinky na telo.
  • Pridanie zázvoru a sliviek do ryžového vína je inšpirované zásadami vyváženosti chutí v ázijskej kuchyni.

Tipy na používanie

V kuchyni:

  • Marinády na mäso – ideálne na prípravu jemného a aromatického mäsa
  • Omáčky a dipy – dodávajú hĺbku a komplexnú chuť
  • Guláš – ideálny na pomalé varenie a zjemnenie chuti
  • Dezerty – môžu sa použiť na ochutenie ovocných kompótov alebo sirupov

Otázky a odpovede

Je toto víno alkoholické?
Áno, obsahuje malé množstvo alkoholu, ale väčšina z neho sa počas varenia vyparí.

Ako dlho vydrží po otvorení?
Po otvorení je najlepšie spotrebovať ho do 6 mesiacov. Uchovávajte v chlade a tme.

Môžem ho používať v európskej kuchyni?
Určite! Skúste ho pridať do omáčok k pečenému mäsu alebo do ovocných dezertov, aby ste získali zaujímavý spestrenie.

Zhrnutie

Ryžové víno s príchuťou zázvoru a sliviek je všestranná prísada, ktorá dodá vašim pokrmom autentickú ázijskú chuť. Či už pripravujete tradičné ázijské špeciality, alebo experimentujete s fusion kuchyňou, toto víno vám pomôže dosiahnuť dokonalú rovnováhu chutí a vôní. Objavte čaro ázijskej kuchyne s týmto jedinečným výrobkom!

Návod na použitie

Omáčka odstraňuje zápach mäsa a zároveň mäso zjemňuje, čím sa mäsové pokrmy stávajú chutnejšími. Odstraňuje zápach rybích pokrmov a udržuje rybie mäso pevné.

Zloženie

Voda, kukuričný sirup s vysokým obsahom fruktózy, cukor, glukóza, obilný ocot, soľ, zázvorový extrakt, alkohol, slivkový extrakt, kyselina citrónová (E330), kyselina jablčná (E296), kyselina mliečna (E270), kyselina jantárová (E363)

Alergie

obilniny