O’Food Sójová miso pasta 500 g
4.00€
Vernostný program - zbieraj body za každý nákup
- Balíme s láskou
- Ekologický prístup k baleniu
- Dokonalá ochrana vášho nákupu
Popis
Pasta z fermentovaných sójových bôbov je základnou ingredienciou na prípravu japonskej polievky miso. Skvele sa hodí aj na dochucovanie polievok, omáčok a marinád. Táto univerzálna pasta dodá jedlám výraznú umami chuť a je ideálna na prípravu rôznych rezancových jedál, ako je ramen, alebo na dochucovanie tofu a zeleniny.
Zloženie: voda, sója 29 %, pšeničná múka, soľ, alkohol, cibuľový prášok, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621.
Alergény: sója, lepok
Pokyny na prípravu: Zrieďte horúcou vodou.
Výživové hodnoty 100 g
Energia – 644 kJ
Energia – 154 kcal
Tuk – 0,9 g, z toho nasýtený 0 g
Sacharidy – 20 g, z toho cukry 10 g
Bielkoviny – 13 g
Soľ – 10,7 g